Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vital & Beauty Szépségszalon
Cím: 2220 Vecsés, Telepi út 85.Email: vandaskysports@gmail.com
Web: www.facebook.com/vital.and.beautyTelefon: 06 20 610-1505 ( SZALON)

Bevezető

A szépség az elhatározással kezdődik. Az elhatározás meghozatalában Mi segítünk!

Nyitva tartás Hét - Pén: 8:00 - 19:00

Bemutatkozás

A szépség az elhatározással kezdődik. Ha úgy érzed, hogy elhatároztad magad arra, hogy egészségesen, tested és szervezeted óvva éld tovább életedet, adózva a lelki béke és harmónia oltárán, akkor itt a helyed. Szalonunk a legújabb technikai eszközök és a legbiztosabb szakmai hozzáértés párosításával várja minden szépülni, frissülni vágyó vendégét. Nálunk barátságos, jó hangulat vár, ahova örömmel térnek vissza vendégeink.
Hölgyeknek:
Zavar néhány centi, kiló? A legújabb és legkímélőbb technikával várunk szalonunkban. A FLABéLOS alakformáló gépről már bizonyára hallottál, talán próbáltad is. Ez az eszköz képes arra, hogy 10 perc rajta eltöltött idő alatt 50 perc aktív testmozgásnak megfelelő izommunkát végeztessen izomzatoddal.
Szépülni szeretnél? Műköröm, manikűr, pedikűr. Elérhető áron, szakértő kezek között, barátságos környezetben készülhetsz buliba, estélyre, színházba. Ne adj lejjebb elvárásaidból, légy vonzó és divatos. Kolléganőnk segít neked.
Uraknak
Uraim! A FLABéLOS nem nemhez, vagy korhoz kötött készülék. Segítségével könnyen eltüntethetőek a fránya úszógumik, valamint a szervezetre is jótékony hatással van. Részletek olvashatóak a FLABéLOS menüpont alatt.
Túl feszültek a dolgos izmok? Stresszesek a mindennapok? Egy kellemes masszázs nem csupán jó érzéssel tölti el a testet, de segít a fájdalmak, panaszok kezelésében is. Az általános masszázs technikák mellett megtalálhatóak a Thai masszázs, vagy akár a lávaköves masszázs is szolgáltatásaink között.
Gyors felfrüssülésre van szükség? Villám masszázs. 15 perc és a nyak, fej, váll máris oldottabb lesz.

Keresőszavak

Masszázs, kozmetika, manikűr, pedikűr, flabélos, csillám tetoválás, egészségügyi szűrés, belgyógyászat, főorvos, rendezvényszervezés, műköröm, testkezelés


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0